GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 50,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Menu

Meest verkocht

Slotbouten

Slotbouten kopen?

Een slotbout is een bout met een ronde kop, onder de ronde kop zit een vierkant deel en aan het uiteinde zit schroefdraad (schroefdraad is een spiraalvormige verhoging, zodat twee dingen in elkaar vast gedraaid kunnen worden). Op het schroefdraad past een moer, hierdoor wordt de slotbout vastgedraaid. Er zijn korte en lange slo...

Slotbouten kopen?

Een slotbout is een bout met een ronde kop, onder de ronde kop zit een vierkant deel en aan het uiteinde zit schroefdraad (schroefdraad is een spiraalvormige verhoging, zodat twee dingen in elkaar vast gedraaid kunnen worden). Op het schroefdraad past een moer, hierdoor wordt de slotbout vastgedraaid. Er zijn korte en lange slotbouten, de korte hebben over de gehele pin schroefdraad en de lange alleen het onderste deel. Het vierkante deel onder de kop wordt in het metaal of hout gedrukt en zo kan de bout niet wegdraaien. De slotbout kan alleen via de moer weer losgemaakt worden omdat de bovenkant rond en glad is. Wilt u slotbouten kopen? Bestel bij PROBOProducts.nl.

Bestel bij PROBOProducts.nl

Bij PROBO hebben we een enorm groot assortiment dat meer dan 10.000 producten bevat, zodat u vindt wat u zoekt. We bieden de slotbouten aan in pakjes van 25 tot 200. Ze zijn er in veel verschillende maten zoals VZ 12x150 en VZ 10x100, dus voor ieder wat wils. We hebben ook PROBO slotbouten van RVS, ofwel roestvrijstaal. Bij bestellingen vanaf 50 euro verzenden we gratis, anders is de verzending 12,50 euro. Voor vragen kunt u terecht op het mailadres info@strijker-bv.nl.

Meer

Slotbouten Er zijn 118 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 118 items