GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 50,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Menu

Meest verkocht

Snelboorschroeven

Snelboorschroeven kopen?

Snelboorschroeven, de naam zegt het al, zijn zeer geschikt voor het snel indraaien. Met name voor de wat zachtere houtsoorten is dit een van de beste schroeven. Door het wat grovere ontwerp en de boorpunt, ontstaat snel grip en verdwijnt deze schroef veel sneller in het hout dan een standaard soort. U bespaart dus een ho...

Snelboorschroeven kopen?

Snelboorschroeven, de naam zegt het al, zijn zeer geschikt voor het snel indraaien. Met name voor de wat zachtere houtsoorten is dit een van de beste schroeven. Door het wat grovere ontwerp en de boorpunt, ontstaat snel grip en verdwijnt deze schroef veel sneller in het hout dan een standaard soort. U bespaart dus een hoop tijd. Een tweede voordeel is dat u door de snijkop en de zogenaamde knurling niet hoeft voor te boren; u bespaart dus dubbel zoveel tijd. De vorm en structuur van de schroef zorgt ervoor dat hij mooi in het materiaal verzinkt en de houtdelen stevig tegen elkaar aan trekt. U kunt ze daarom gebruiken in veel verschillende toepassingen binnen en buitenshuis. Wanneer u buiten aan de slag gaat, kunt u het beste de RVS snelboorschroeven gebruiken. Deze zijn beter bestand tegen het weer, waardoor ze niet gaan roesten. Ga dus ook nooit voor spijkers, deze gaan in de loop van de tijd ook roesten, waardoor de hele klus opnieuw gedaan moet worden. Het is dus altijd beter om te investeren in RVS schroeven.


Snelboorschroeven kopen

PROBO snelboorschroeven

De meeste PROBO snelboorschroeven zijn uitgerust met een 20 bitje of, bij de langere varianten, een 25 Torx bitje. Zorg dat u altijd het juiste gereedschap gebruikt tijdens het verwerken om tot een blijvend mooi resultaat te komen. Daarnaast is het verstandig om vooraf de dikte van het materiaal te meten, zodat u altijd de juiste afmeting bestelt en gebruikt. Zo voorkomt u dat de schroef er aan de achterkant uitkomt of niet past. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste schroef voor elke klus. Neem daarvoor contact met ons op!

Voordelen

  • • De PROBO snelboorschroeven zijn bij uitstek geschikt voor snel boren in hout zonder voorboren.
  • • Door de snijkop en de knurling boren de schroeven vele malen sneller dan een normale spaanplaatschroef.
  • • De ribbels onder de kop zorgen ervoor dat de snelboorschroeven netjes het hout in trekken.

Snelboorschroeven bestellen

Snelboorschroeven leveren wij in verpakkingen van 100 of 200 stuks in de maat die u nodig heeft, variërend van 40 tot 60 millimeter. In ons ruime assortiment hebben we voor zowel de vakman als de hobbyklusser ook al de overige benodigde bevestigingsmaterialen op voorraad. Bestel direct al uw materiaal en krijg de eerstvolgende werkdag al geleverd. Vanaf € 300,00 leveren we zelfs helemaal gratis. Doe er uw voordeel mee!

Meer

Snelboorschroeven Er zijn 61 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 61 items