GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 300,- daaronder € 12,50
SNELLE LEVERINGEN
Betrouwbare en snelle bezorging
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Menu

Meest verkocht

Houtschroeven

Houtschroeven

Houtschroeven van PROBO zijn ideaal om te gebruiken bij hout op hout verbindingen. Het zelfsnijdende schroefdraad en de scherpe punt maken dit product bij uitstek geschikt om in alle soorten hout te verwerken. Er bestaan echter nog wel verschillen tussen de vele soorten, en dan met name de kop ervan. Afhankelijk van de toepassing, ...

Houtschroeven

Houtschroeven van PROBO zijn ideaal om te gebruiken bij hout op hout verbindingen. Het zelfsnijdende schroefdraad en de scherpe punt maken dit product bij uitstek geschikt om in alle soorten hout te verwerken. Er bestaan echter nog wel verschillen tussen de vele soorten, en dan met name de kop ervan. Afhankelijk van de toepassing, is er een meest geschikte. Een houtschroef met een platkop heeft een taps toelopende kop en verzinkt daardoor mooi in het oppervlak, zodat u er niet achter blijft haken. Dit werkt alleen bij de zachtere houtsoorten. Een bolkop en lenskop verzinken niet (helemaal) in de ondergrond, maar zorgen wel voor een sterke houtverbinding. Daarnaast bestaan er onder meer nog sierkoppen, voor een mooie uitstraling bij het bevestigen van sierbeslag en een speciaal soort voor toepassingen buitenshuis met een RVS legering. Spaanplaatschroeven zijn ook een soort houtschroeven, speciaal gemaakt voor toepassingen met spaanplaat.

Voor het gebruik van houtschroeven raden we aan om wel voor te boren, omdat het draad vaak niet helemaal tot aan de kop doorloopt. Bij speciale bouwschroeven hoeft u door de geïntegreerde snijkant niet voor te boren. Gebruik ook het juiste materiaal om de schroeven in te draaien; een verkeerde schroevendraaier of bitje kan de kop beschadigen. Let daarbij op het type gleuf in de kop. Als het om een torx schroef gaat, neem dan ook een torx schroevendraaier of bitje dat precies past.

Houtschroeven bestellen

Al deze verschillende soorten houtschroeven vindt u in ons uitgebreide assortiment. Stuk voor stuk verkrijgbaar in diverse lengtes en aantallen en altijd snel geleverd bij u thuis of bij uw bedrijf. Handig, want zo hoeft u niet naar de bouwmarkt; dat scheelt veel gesjouw en een hoop tijd. 

Meer

Houtschroeven Er zijn geen producten in deze categorie.