GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 50,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Menu

Meest verkocht

Zeskantbouten

Zeskantbouten kopen?

Een bout is een meestal metalen (of ander materiaal) ronde staaf met daarop schroefdraad bevestigd, bovenop zit een kop. Zeskantbouten zijn bouten met een zeskantige kop, moeilijker wordt het niet. Een bout is meestal bedoeld om iets te verbinden in combinatie met een moer. Deze vorm van een bout is makkelijk los en vast te ...

Zeskantbouten kopen?

Een bout is een meestal metalen (of ander materiaal) ronde staaf met daarop schroefdraad bevestigd, bovenop zit een kop. Zeskantbouten zijn bouten met een zeskantige kop, moeilijker wordt het niet. Een bout is meestal bedoeld om iets te verbinden in combinatie met een moer. Deze vorm van een bout is makkelijk los en vast te draaien met een sleutel. Bij PROBO bieden we zeskantbouten aan in verschillende maten. We hebben de normale zeskantbouten in verschillende maten en hoeveelheden in ons assortiment.

Zeskantbouten bij PROBO

Bent u toevallig op zoek naar zeskantbouten? In het brede assortiment van PROBO, bestaande uit meer dan 10.000 producten, hebben we veel soorten en maten zeskantbouten. Wij hebben meer dan alleen zeskantbouten in ons assortiment, we hebben onder andere ook snelboorschroeven en dopmoeren. Wanneer u vragen heeft over een product of u wilt iets anders weten kunt u mailen naar info@strijker-bv.nl.

Meer

Zeskantbouten Er zijn 176 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 176 items