GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 50,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Menu

Meest verkocht

Draadeinden RVS

Draadeinden RVS

Draadeinden zijn ronde metalen staven die geheel voorzien zijn van een schroefdraad. Deze draadeinden hebben in tegenstelling tot een gewone bout geen kop. Hierdoor kunt u er aan beide kanten makkelijk een moer op draaien. Draadeinden worden gebruikt om twee of meer voorwerpen met elkaar te verbinden of tegen elkaar aan te klemme...

Draadeinden RVS

Draadeinden zijn ronde metalen staven die geheel voorzien zijn van een schroefdraad. Deze draadeinden hebben in tegenstelling tot een gewone bout geen kop. Hierdoor kunt u er aan beide kanten makkelijk een moer op draaien. Draadeinden worden gebruikt om twee of meer voorwerpen met elkaar te verbinden of tegen elkaar aan te klemmen. Hier worden twee of meer moeren bij gebruikt. Deze draadeinden zijn van RVS, dit betekent dat ze van roestvrijstaal zijn en dus niet kunnen verroesten. Dit is ook ideaal bij buiten gebruik.

Draadeinden RVS bij PROBO

Bent u op zoek naar draadeinden RVS? Dan bent u hier aan het juiste adres! Bij PROBO hebben we meer dan 10.000 producten in ons assortiment. We hebben de draadeinden beschikbaar in verschillende formaten voor mooie prijzen. Heeft u vragen over een product of wilt u meer weten? Stuur dan gerust een mailtje naar info@strijker-bv.nl. We beantwoorden de mail graag!

Meer

Draadeinden RVS Er zijn 14 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 14 items