GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 50,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Menu

Meest verkocht

Golfplaatbouten VZ met afdekkap

Golfplaatbouten vz met afdekkap

Golfplaatbouten zijn bedoeld om golfplaten op het dak mee te monteren. Door deze speciale bouten te gebruiken voor het monteren van golfplaten is de constructie extra stevig en blijft het jarenlang perfect zitten. Deze golfplaatbouten zijn verzinkt (VZ) en verroesten of beschadigen dus minder snel, ideaal voor op ...

Golfplaatbouten vz met afdekkap

Golfplaatbouten zijn bedoeld om golfplaten op het dak mee te monteren. Door deze speciale bouten te gebruiken voor het monteren van golfplaten is de constructie extra stevig en blijft het jarenlang perfect zitten. Deze golfplaatbouten zijn verzinkt (VZ) en verroesten of beschadigen dus minder snel, ideaal voor op het dak dus. De bouten hebben een zeskantkop, maar ze zijn afgedekt met een afdekkap. De afdekkapjes zitten erop om het er netjes uit te laten zien.

Bestel bij PROBOproducts.nl

De golfplaatbouten vz met afdekkap bieden we aan in het formaat van 7x110. Ze zijn verpakt in doosjes van 25 of 60. We helpen u graag, dus als u vragen heeft over golfplaatbouten of een ander product, mail dan naar info@strijker-bv.nl. Heeft u meer dan 50 euro aan bestellingen in uw winkelmandje? Dan zijn de verzendkosten gratis!

Meer

Golfplaatbouten VZ met afdekkap Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items