GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 50,- daaronder € 12,50
KOPEN OP REKENING VOOR BEDRIJVEN
Kvk- en Btw nummer is verplicht
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Menu

Meest verkocht

Zeskantbouten Thermisch Volbad Verzinkt ISO-passend

Zeskantbouten thermisch volbad verzinkt ISO-passend

Zeskantbouten zijn bouten met een zeskant als kop, verder hebben ze ook een ronde staaf met schroefdraad erop. Ze werken hetzelfde als andere bouten. Bouten worden vaak thermisch verzonken om corrosie tegen te gaan, dit is het beschadigen van de bouten door chemische aantastingen. Deze zeskantb...

Zeskantbouten thermisch volbad verzinkt ISO-passend

Zeskantbouten zijn bouten met een zeskant als kop, verder hebben ze ook een ronde staaf met schroefdraad erop. Ze werken hetzelfde als andere bouten. Bouten worden vaak thermisch verzonken om corrosie tegen te gaan, dit is het beschadigen van de bouten door chemische aantastingen. Deze zeskantbouten hebben nog iets anders, ze zijn ISO-passend. Dit betekent dat de afmetingen van zowel de bout als de moer na het verzinken aan de ISO-normen voldoen. De draad moet dus voor het verzinken iets dunner moet zijn gerold. De zeskantbouten thermisch volbad verzinkt ISO-passend zijn ook zeer geschikt voor buiten gebruik.

Zeskantbouten thermisch volbad verzinkt ISO-passend bij PROBO

Op zoek naar deze specifieke zeskantbouten? Bij PROBO hebben we ze in ons ruime assortiment van wel 10.000 producten! We hebben ze beschikbaar in verschillende maten en hoeveelheden voor mooie prijzen. Tot wel 200 in een bakje! Als u vragen heeft kunt u terecht bij info@strijker-bv.nl. We helpen u graag!

Meer

Zeskantbouten Thermisch Volbad Verzinkt ISO-passend Er zijn 80 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 80 items