GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 50,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Menu

Meest verkocht

Tapbouten Thermisch Volbad Verzinkt Overmaats

Tapbouten thermisch volbad verzinkt overmaats

Een tapbout is eigenlijk een zeskantbout, maar dan met een volle draad (de hele staaf is omringd met schroefdraad). De tapbout heeft dus een zeskant als kop en is volledig bedekt met schroefdraad. Deze tapbouten zijn thermisch volbad verzinkt overmaats. Thermisch volbad verzinkt betekent dat ze in ee...

Tapbouten thermisch volbad verzinkt overmaats

Een tapbout is eigenlijk een zeskantbout, maar dan met een volle draad (de hele staaf is omringd met schroefdraad). De tapbout heeft dus een zeskant als kop en is volledig bedekt met schroefdraad. Deze tapbouten zijn thermisch volbad verzinkt overmaats. Thermisch volbad verzinkt betekent dat ze in een bad zijn geweest met zink. Hierdoor zijn ze beschermd tegen aantasting (corrosie), waardoor ze weer handig zijn voor buiten gebruik. Overmaats betekent dat ze door het verzinken net iets dikker zijn geworden, dit is echter maar 0,2-0,3 mm.

Tapbouten thermisch volbad verzinkt overmaats bij PROBO

In ons ruime assortiment bestaande uit wel 10.000 producten hebben we ook deze tapbouten thermisch volbad verzinkt overmaats. Wilt u deze bestellen? Dat kan! We hebben ze beschikbaar in veel verschillende maten en hoeveelheden. Aan onze producten zitten mooie prijzen verbonden. Heeft u vragen over een van onze producten, of wilt u iets weten? Stuur dan een mailtje naar info@strijker-bv.nl. We beantwoorden uw mail graag! Bij bestellingen vanaf 50 euro is de verzending gratis.

Meer

Tapbouten Thermisch Volbad Verzinkt Overmaats Er zijn 23 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 23 items