GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 50,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Menu

Meest verkocht

Tapbouten Thermisch Volbad Verzinkt ISO-passend

Tapbouten thermisch volbad verzinkt ISO-passend

Tapbouten lijken op zeskantbouten, maar ze zijn net iets anders. Ze hebben wel net als zeskantbouten een zeskantige kop. De staaf is daarentegen wel anders, deze heeft voldraad. De hele staaf is omringd met schroefdraad in plaats van een klein deel, wat het geval is bij de zeskantbout. Deze tapbout...

Tapbouten thermisch volbad verzinkt ISO-passend

Tapbouten lijken op zeskantbouten, maar ze zijn net iets anders. Ze hebben wel net als zeskantbouten een zeskantige kop. De staaf is daarentegen wel anders, deze heeft voldraad. De hele staaf is omringd met schroefdraad in plaats van een klein deel, wat het geval is bij de zeskantbout. Deze tapbouten zijn thermisch volbad verzinkt en ISO-passend. Thermisch volbad verzinkt betekent dat ze in een bad met zink zijn ondergedompeld, waardoor ze beschermd zijn tegen chemische aantasting. Hierdoor zijn ze ook zeer handig voor buiten gebruik. ISO-passend de afmetingen van de bout en de moer na het verzinken voldoen aan de ISO-normen.

Tapbouten thermisch volbad verzinkt ISO-passend bij PROBO

Tapbouten thermisch volbad verzinkt ISO-passend bestellen? Dat kan bij PROBO! We hebben een ruim assortiment bestaande uit 10.000 artikelen. Naast de tapbouten hebben we ook de gewone zeskantbouten en vele andere producten. Heeft u vragen over een van de producten? Twijfel niet en stuur een mail naar info@strijker-bv.nl. We helpen u graag!

Meer

Tapbouten Thermisch Volbad Verzinkt ISO-passend Er zijn 65 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 65 items