GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 50,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Menu

Meest verkocht

Slotbouten Thermisch Volbad Verzinkt Overmaats

Thermisch verzinkte slotbouten kopen?

Corrosie is een scheikundige aantasting van materialen, vooral metalen. Dit komt door de inwerking van de omgeving en elektrochemische reacties. Slotbouten die thermisch verzinkt zijn, die zijn speciaal gemaakt om deze corrosie tegen te gaan. Het thermisch verzinken heeft een aantal voor- en nadelen, maar ku...

Thermisch verzinkte slotbouten kopen?

Corrosie is een scheikundige aantasting van materialen, vooral metalen. Dit komt door de inwerking van de omgeving en elektrochemische reacties. Slotbouten die thermisch verzinkt zijn, die zijn speciaal gemaakt om deze corrosie tegen te gaan. Het thermisch verzinken heeft een aantal voor- en nadelen, maar kunnen goed gebruikt worden bij het in elkaar zetten of bouwen van iets dergelijks en houden het in de meeste gevallen lang vol. Deze slotbouten werken net zoals de gewone slotbouten en beschikken tevens over een schroefdraad, een moer, een ronde kop en een vierkant deel. Thermisch verzinkte slotbouten kopen? Bestel bij PROBOProducts.nl.

Bestel bij PROBOProducts.nl

We hebben slotbouten in verschillende maten en hoeveelheden beschikbaar, zie onderstaande voor ons aanbod. Als u vragen heeft over slotbouten of een van onze andere producten? Mail dan gerust naar info@strijker-bv.nl. Als u een bestelling heeft boven de 50 euro, dan verzenden we deze gratis! Bekijk voor alle andere producten rond op onze site, we hebben een assortiment bestaande uit meer dan 10.000 artikelen.

Meer

Slotbouten Thermisch Volbad Verzinkt Overmaats Er zijn 96 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 96 items