GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 50,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Menu

Meest verkocht

Houtdraadbouten Thermisch Volbad Verzinkt

Houtdraadbouten thermisch volbad verzinkt

Deze houtdraadbouten zien er hetzelfde uit als de gewone houtdraadbouten, ze hebben ook een zeskantkop en een conisch schroefdraad eromheen, maar ze zijn toch anders. Deze houtdraadbouten thermisch volbad verzinkt zijn speciaal gemaakt om tegen corrosie te kunnen, dit is het aantasten van materialen. Dit...

Houtdraadbouten thermisch volbad verzinkt

Deze houtdraadbouten zien er hetzelfde uit als de gewone houtdraadbouten, ze hebben ook een zeskantkop en een conisch schroefdraad eromheen, maar ze zijn toch anders. Deze houtdraadbouten thermisch volbad verzinkt zijn speciaal gemaakt om tegen corrosie te kunnen, dit is het aantasten van materialen. Dit is vooral handig voor buiten gebruik, maar ook zeker voor binnengebruik. De houtdraadbouten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en hoeveelheden. Ze zijn verkrijgbaar in doosjes van 25 tot 200 schroeven.

Houtdraadbouten bij PROBO kopen

Bij PROBO verkopen we meer dan 10.000 producten waaronder houtdraadbouten thermisch volbad verzinkt. Voor vragen kunt u mailen naar info@strijker-bv.nl . We helpen u graag! De verzendkosten voor bestellingen zijn 12,50 euro, maar wanneer u bestelling meer dan 50 euro bevat, is de verzending gratis.

Meer

Houtdraadbouten Thermisch Volbad Verzinkt Er zijn 84 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 84 items