GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 50,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Menu

Meest verkocht

Zeskantbouten RVS

Zeskantbouten RVS

Een zeskantbout is, zoals de naam al zegt, een bout met een zeskantige kop. Verder heeft deze bout ook een ronde staaf met daarop schroefdraad. Op deze bout kan, net als bij andere bouten, een moer aangesloten worden. Dit zijn geen gewone zeskantbouten, het zijn namelijk zeskantbouten RVS. RVS betekent roestvrijstaal, de bout i...

Zeskantbouten RVS

Een zeskantbout is, zoals de naam al zegt, een bout met een zeskantige kop. Verder heeft deze bout ook een ronde staaf met daarop schroefdraad. Op deze bout kan, net als bij andere bouten, een moer aangesloten worden. Dit zijn geen gewone zeskantbouten, het zijn namelijk zeskantbouten RVS. RVS betekent roestvrijstaal, de bout is dan gemaakt van een speciale legering waardoor ze niet kunnen verroesten. Zo blijven de bouten langer goed en bruikbaar.

Zeskantbouten RVS bij PROBO

Toevallig op zoek naar zeskantbouten RVS? Dan bent u bij PROBO aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment bestaande uit wel 10.000 producten. Naast de zeskantbouten hebben we dus ook nog vele andere producten, zoals tapbouten en houtdraadbouten. We hebben de zeskantbouten in vele maten en hoeveelheden in het assortiment. Van 10 tot wel 200 per bakje! Heeft u vragen over de zeskantbouten of een ander product? Mail gerust naar info@strijker-bv.nl. We staan voor u klaar!

Meer

Zeskantbouten RVS Er zijn 83 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 83 items