GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 50,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Menu

Meest verkocht

Slotbouten RVS

Slotbouten RVS kopen?

Slotbouten die van RVS zijn gemaakt zijn van roestvrijstaal, een speciale legering die roest afstotend is. Dit betekent dat de bouten niet kunnen verroesten. De RVS slotbouten zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Net zoals bij andere slotbouten hebben deze ook een ronde gladde kop met daaronder een vierkant d...

Slotbouten RVS kopen?

Slotbouten die van RVS zijn gemaakt zijn van roestvrijstaal, een speciale legering die roest afstotend is. Dit betekent dat de bouten niet kunnen verroesten. De RVS slotbouten zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Net zoals bij andere slotbouten hebben deze ook een ronde gladde kop met daaronder een vierkant deel dat in het hout of een metalen gat wordt geduwd. Ook heeft deze bout aan het uiteinde schroefdraad waar de moer in kan worden gedraaid. Wilt u slotbouten van RVS kopen? Bestel bij PROBOProducts.nl. Op zoek naar verzinkte slotbouten (VZ)? Klik dan hier.

Bestel bij PROBOproducts.nl

PROBO biedt u niet alleen slotbouten aan, maar we hebben een assortiment van meer dan 10.000 producten. Dus bent u op zoek naar wat u dan ook nodig heeft bij het klussen? U vindt het hoogstwaarschijnlijk op onze site. We hebben slotbouten RVS in de maten van 5x20 tot 12x100. Ook zijn ze beschikbaar in hoeveelheden van 25 tot 100. Heeft u vragen? mail dan gerust naar info@strijker-bv.nl. We helpen u met alle plezier!

Meer

Slotbouten RVS Er zijn 62 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 62 items