GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 50,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Menu

Meest verkocht

Houtdraadbouten

Houtdraadbouten kopen?

Een houtdraadbout is een bout met een zeskantkop en een conisch deel met schroefdraad er omheen. De bout is het meest geschikt voor houtverbindingen, maar kan met een plug ook gebruikt worden bij steen. De houtdraadbout is gemaakt van staal. Ze kunnen ook verzinkt zijn of van roestvrijstaal gemaakt zijn, deze hebben wij oo...

Houtdraadbouten kopen?

Een houtdraadbout is een bout met een zeskantkop en een conisch deel met schroefdraad er omheen. De bout is het meest geschikt voor houtverbindingen, maar kan met een plug ook gebruikt worden bij steen. De houtdraadbout is gemaakt van staal. Ze kunnen ook verzinkt zijn of van roestvrijstaal gemaakt zijn, deze hebben wij ook in ons assortiment en vind je hier. Wilt u houtdraadbouten kopen? Bestel bij PROBOProducts.nl.

Bestel bij PROBOProducts.nl

In ons assortiment van 10.000 producten bieden we houtdraadbouten en vele andere artikelen aan. Ook deze bouten hebben we in enorm veel verschillende maten en hoeveelheden, dus voor ieder wat wils. Voor vragen kunt u terecht via info@strijker-bv.nl. We helpen u graag! Bestellingen vanaf 50 euro verzenden we gratis, daaronder kost de verzending 12,50 euro.

Meer

Houtdraadbouten Er zijn 107 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 107 items