GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 50,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Menu

Meest verkocht

Spenglerschroeven RVS

Spenglerschroeven

Spenglerschroeven zijn heel geschikt om dakpannen en dakplaten te bevestigen. Ze zijn van roestvrijstaal en hebben een EPDM-ring. Dit maakt deze schroeven perfect voor elke dak en gevel klus. We hebben de spenlgerschroeven uiteraard in verschillende maten. Zo heeft u altijd de perfecte schroef voor de klus. Heeft u nog advies n...

Spenglerschroeven

Spenglerschroeven zijn heel geschikt om dakpannen en dakplaten te bevestigen. Ze zijn van roestvrijstaal en hebben een EPDM-ring. Dit maakt deze schroeven perfect voor elke dak en gevel klus. We hebben de spenlgerschroeven uiteraard in verschillende maten. Zo heeft u altijd de perfecte schroef voor de klus. Heeft u nog advies nodig? Neem gerust contact met ons op.

Compleet aanbod schroeven

Wij zijn niet alleen actief in de verkoop van dit soort schroeven. Wij willen dat iedereen de perfecte schroef voor de klus kan vinden. Uiteraard tegen de beste prijs. Daarom hebben wij onder andere snelboorschroevenspaanplaatschroevengipsschroevenvlonderschroeven en houtschroeven en Torx schroeven in ons assortiment. Allemaal in verschillende maten. 

Meer

Spenglerschroeven RVS Er zijn 5 producten

Toont 1 - 5 van de 5 items