GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 50,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Menu

Meest verkocht

Draadeinden

Draadeinden

Draadeinden worden gebruikt om twee of meer voorwerpen met elkaar te verbinden of om ze tegen elkaar aan te klemmen. Dit wordt gedaan door middel van minimaal twee moeren. Een draadeind is een ronde massieve metalen staaf die over de gehele lengte is voorzien van schroefdraad, in tegenstelling tot de meeste bouten. Een draadeind heef...

Draadeinden

Draadeinden worden gebruikt om twee of meer voorwerpen met elkaar te verbinden of om ze tegen elkaar aan te klemmen. Dit wordt gedaan door middel van minimaal twee moeren. Een draadeind is een ronde massieve metalen staaf die over de gehele lengte is voorzien van schroefdraad, in tegenstelling tot de meeste bouten. Een draadeind heeft ook geen kop, maar twee uiteinden waar makkelijk een moer op gedraaid kan worden.

Draadeinden bij PROBO

Bij PROBO hebben we een zeer breed assortiment bestaande uit zo’n 10.000 producten. Hierin hebben we ook draadeinden voor mooie prijzen. U kunt deze draadeinden bij ons bestellen. Heeft u vragen over dit product of een andere vraag? Dan kunt u gerust mailen naar info@strijker-bv.nl. We helpen u graag! Bestelt u meer dan 50 euro aan producten dan is de verzending gratis!

Meer

Draadeinden Er zijn geen producten in deze categorie.