GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 300,- daaronder € 12,50
SNELLE LEVERINGEN
Betrouwbare en snelle bezorging
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Menu

Meest verkocht

Schroeven

Schroeven

PROBO biedt een uitgebreid assortiment aan bijna alle soorten schroeven in diverse afmetingen, van 20 tot 60 millimeter. Door de jaren heen is ons aanbod steeds uitgebreider geworden. Zowel voor de professionele aannemer of klusbedrijf, als voor de doe-het-zelver hebben we voor elke klus de juiste schroef in huis. Of u nu op zoek bent ...

Schroeven

PROBO biedt een uitgebreid assortiment aan bijna alle soorten schroeven in diverse afmetingen, van 20 tot 60 millimeter. Door de jaren heen is ons aanbod steeds uitgebreider geworden. Zowel voor de professionele aannemer of klusbedrijf, als voor de doe-het-zelver hebben we voor elke klus de juiste schroef in huis. Of u nu op zoek bent naar schroeven als RVS schroeven, met een Torx bovenkant of speciale schroeven om te gebruiken in combinatie met steigerhout, wij hebben ze allemaal voor u op voorraad.

Heeft u ze nodig voor een klus in en om het huis, of bent u bedrijfsmatig vaak met een boor in de weer? Wij hebben de beste producten voor toepassingen in combinatie met hout, gipsplaat en spaanplaat. De meeste producten uit ons assortiment kunnen zonder voorboren gebruikt worden en verzinken mooi en strak in het materiaal. Voor elke klus de juiste schroef tegen de juiste prijs. Bestel dus vandaag nog uw schroeven met voordeel bij Probo Products.

RVS schroeven, Torx en meer

De RVS schroeven van PROBO zijn bij uitstek geschikt voor toepassingen in hard hout. Omdat deze RVS producten zijn voorzien van een speciale legering knappen ze niet bij de verwerking met de hardere houtsoorten. Door deze eigenschap zijn ze bijvoorbeeld perfect voor het aanleggen van een vlonder in de tuin, waarbij het RVS materiaal bijna volledig opgaat in de vlonder

De Torx schroeven in ons assortiment zijn van uitstekende kwaliteit. Dankzij de stervormige kop op dit soort schroef, heeft u extra veel grip met de machine. Daardoor brengt de boormachine de kracht veel beter over. Voordelen hiervan zijn dat het boortje niet zo snel uit de schroef springt en elke klus daarmee een stuk lichter wordt en ook sneller klaar is. De Torx schroeven worden steeds populairder en vaker gebruikt in de professionele bouwsector. Blijf dus niet achter en ga voor de beste schroef.

Schroeven kopen

Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar, in verschillende maten en aantallen. Uw pakket wordt gratis verzonden vanaf een bestelwaarde van €300,00 en wordt snel bij u afgeleverd door onze betrouwbare partners. Onze aanbeveling is altijd om vooraf het juiste advies in te winnen voordat u overgaat tot de aankoop. Houd ook rekening met het soort materiaal en de afmetingen van de schroef, zodat deze nooit aan de achterkant van het materiaal uitkomen. Gebruik ook altijd schroeven in plaats van spijkers; deze gaan na verloop van tijd roesten. Investeer dus in een duurzame oplossing en ga voor schroeven.

  • • Houtschroeven
  • • Gipsschroeven
  • • Vlonderschroeven
  • • Snelboorschroeven
  • • Torx schroeven
  • • Spaanplaatschroeven

Tips

Waar kunt u schroeven zoal voor gebruiken? Hier volgt een aantal handige tips voor toepassingen met schroeven. Verwacht u, of uw vrouw, een kindje en gaat u zelf aan de slag met de babykamer? Een grote klus, waarbij u misschien zelf wel een bed of een ladekast wilt maken van hout. In zo'n geval kunt u het beste gaan voor houtschroeven of snelboorschroeven. Wilt u van één slaapkamer twee slaapkamers maken door midden van het plaatsen van een gipswandje? Gebruik dan gipsschroeven voor een professionele afwerking en het mooiste resultaat.

Zoals u merkt zijn er voor elke klus wel een bepaald soort schroeven voorhanden. Bekijk hieronder het volledige assortiment en bestel de schroeven die u nodig heeft. Komt u er niet helemaal uit? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We voorzien u graag van een stukje advies en helpen u om de juiste keus te maken. 

Meer

Schroeven Er zijn geen producten in deze categorie.