GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 50,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Menu

Meest verkocht

Schroeven

Schroeven kopen?

PROBO biedt een uitgebreid assortiment aan bijna alle soorten schroeven in diverse afmetingen, van 20 tot 60 millimeter. Door de jaren heen is ons aanbod steeds uitgebreider geworden en zijn wij een ware schroeven specialist geworden. Zowel voor de professionele aannemer of klusbedrijf, als voor de doe-het-zelver hebben we voor ...

Schroeven kopen?

PROBO biedt een uitgebreid assortiment aan bijna alle soorten schroeven in diverse afmetingen, van 20 tot 60 millimeter. Door de jaren heen is ons aanbod steeds uitgebreider geworden en zijn wij een ware schroeven specialist geworden. Zowel voor de professionele aannemer of klusbedrijf, als voor de doe-het-zelver hebben we voor elke klus de juiste schroef in huis. Of u nu op zoek bent naar schroeven met een Torx schroefkop of een speciale schroef om te gebruiken in combinatie met steigerhout, wij hebben ze allemaal voor u op voorraad.

Schroeven voor elke toepassing

PROBO heeft schroeven voor elke toepassing. Van diverse schroefkoppen tot uiteenlopende materialen zoals roestvrij staal. Heeft u ze nodig voor een klus in en om het huis, of bent u bedrijfsmatig vaak met een boor in de weer? Wij hebben de beste producten voor toepassingen in combinatie met onder meer:

  • • Hout;
  • • Gipsplaat;
  • • Spaanplaat.

De meeste producten uit ons assortiment kunnen zonder voorboren gebruikt worden en verzinken mooi en strak in het materiaal. Voor elke klus de juiste schroef tegen de juiste prijs. Schroeven kopen doet u altijd voordelig bij PROBOproducts.

Schroeven kopen?

Materialen

Tussen ons ruime aanbod in ijzerwaren vindt u schroeven van diverse materialen. Van VZ (verzinkte) tot RVS (roestvrijstalen) varianten. De RVS schroeven van PROBO zijn bij uitstek geschikt voor toepassingen in hard hout. Omdat deze RVS producten zijn voorzien van een speciale legering knappen ze niet bij de verwerking met de hardere houtsoorten. Door deze eigenschap zijn ze bijvoorbeeld perfect voor het aanleggen van een vlonder in de tuin, waarbij het RVS materiaal bijna volledig opgaat in de vlonder.

VZ schroeven zijn krachtiger dan het RVS materiaal en gaan over het algemeen langer mee. Over het algemeen, want wanneer de verzinklaag van de betreffende ijzerwaren is aangetast, kunnen de schroeven roesten en in het ergste geval breken. Bedenk voor aankoop dan ook goed welke materiaal schroeven u nodig heeft!

Schroefkoppen

In onze webshop hebben we tevens onderscheid gemaakt in de schroefkoppen. De meest populaire schroefkop is toch wel de Torx (TX). Dankzij de stervormige kop op dit soort schroef, heeft u extra veel grip met de machine. Daardoor brengt de boormachine de kracht veel beter over. Voordelen hiervan zijn dat het boortje niet zo snel uit de schroef springt en elke klus daarmee een stuk lichter wordt en ook sneller klaar is. De Torx schroefkop wordt steeds populairder en vaker gebruikt in de professionele bouwsector. Blijf dus niet achter en ga voor de beste schroef. Naast de TX bieden we schroeven aan met de volgende kop:

  • • Philips (PH)
  • • Pozidriv (PZ)
  • • Zeskant (SW)
  • • Zaagsnede (ZS)

PROBO schroeven

Assortiment

Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar, in verschillende maten en aantallen. Uw pakket wordt gratis verzonden vanaf een bestelwaarde van €50,00 en wordt snel bij u afgeleverd door onze betrouwbare partners. Onze aanbeveling is altijd om vooraf het juiste advies in te winnen voordat u overgaat tot de aankoop. Houd ook rekening met het soort materiaal en de afmetingen van de schroef, zodat deze nooit aan de achterkant van het materiaal uitkomen. Gebruik ook altijd schroeven in plaats van spijkers; deze gaan na verloop van tijd roesten. Investeer dus in een duurzame oplossing en ga voor schroeven.

Tips

Waar kunt u schroeven zoal voor gebruiken? Hier volgt een aantal handige tips voor toepassingen met schroeven. Verwacht u, of uw vrouw, een kindje en gaat u zelf aan de slag met de babykamer? Een grote klus, waarbij u misschien zelf wel een bed of een ladekast wilt maken van hout. In zo'n geval kunt u het beste gaan voor houtschroeven of snelboorschroeven. Wilt u van één slaapkamer twee slaapkamers maken door midden van het plaatsen van een gipswandje? Gebruik dan gipsschroeven voor een professionele afwerking en het mooiste resultaat.

Schroeven van PROBOProducts

PROBOProducts is uw schroeven groothandel

Zoals u merkt zijn er voor elke klus wel bepaalde soorten schroeven voorhanden. Bekijk hieronder het volledige assortiment en bestel de schroeven die u nodig heeft. Geniet van onze gratis verzending bij een bestelling van minimaal €50. PROBOProducts is uw schroeven groothandel.

Komt u er niet helemaal uit? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We voorzien u graag van het beste advies en helpen u om de juiste keus te maken.

Meer

Schroeven Er zijn geen producten in deze categorie.