GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 50,- daaronder € 12,50
KOPEN OP REKENING VOOR BEDRIJVEN
Kvk- en Btw nummer is verplicht
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Menu

Meest verkocht

Vensterschroeven

Vensterschroeven

Vensterschroeven zijn schroeven die niet heel veel gebruikt woorden. Zoals de naam het al zegt woorden ze vooral gebruikt bij de vensterbouw. Ze worden veel gebruikt bij verschillende klussen in het raamwerk. Denk aan de kozijnen en raamsluitingen. Door de verzonken kop kun je dit namelijk heel mooi wegwerken. Wij hebben de vens...

Vensterschroeven

Vensterschroeven zijn schroeven die niet heel veel gebruikt woorden. Zoals de naam het al zegt woorden ze vooral gebruikt bij de vensterbouw. Ze worden veel gebruikt bij verschillende klussen in het raamwerk. Denk aan de kozijnen en raamsluitingen. Door de verzonken kop kun je dit namelijk heel mooi wegwerken. Wij hebben de vensterschroeven in twee verschillende varianten. We hebben de verzinkte schroef met een Philips kop en we hebben de zelfborende vensterschroef met een Philips. Dit moet genoeg zijn om de geschikte schroef te vinden voor de vensterbouw. 

Soorten schroeven

Naast de schroeven die je hieronder vindt hebben we uiteraard nog veel meer soorten schroeven. Wij zijn zelf producent en importeur van de PROBO schroeven. We kunnen daarom scherpe prijzen hanteren. Bekijk ook eens onze snelboorschroevenspaanplaatschroevengipsschroevenvlonderschroeven en houtschroeven en Torx schroeven.

Meer

Vensterschroeven Er zijn 13 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 13 items